fbpx
Preloader icon

Uus SE5000 Exakt Duo² on loodud vastavalt juhi ja ettevõtja vajadustele, SINU vajadustele!

Aeg tiksub halastamatult, kutselise juhi jaoks on iga minut kulla hinnaga. Selle jälgimine on ülimalt lihtsaks tehtud. SE5000 digimeerik, võimaldab läbida suuremaid vahemaid väiksema ajakuluga- Sa küsid, kus on loogika? Vastus peitub uues tehnoloogias, kus digimeerik töötab juhi kasuks, mitte tema vastu ;).

Vähendab rikkumisi esimesest kasutamise päevast alates. Kuidas see võimalik on?

1. Automaatsed käsitsi kanded digitaalset juhikaarti sisestades. = EI puhkepäevalehtedele 2. Selgelt ja suurelt on näha kulunud sõidu ja allesjäänud puhkeaeg. 3. Kuvab juhile hoiatusi sõiduaja lõppemisest ja palju muud.

Ettevõtja! Vaata siia.

Ettevõtjad, kes on ise pidanud üht või teist meerikut kasutama, saavad aru, millest ma räägin. Lisaks kutselise juhi elu lihtsaks tegemisele võimaldab SE5000 digimeerik hoida sõidukit ühe päeva sees kauem tööl = auto läbib rohkem kilomeetreid = auto veab rohkem kaupa ;). Miks peaks veok päevas sõitma 45 minutit vähem? (Sellised numbrid on saadud katsetamise teel kui on võrreldud vana ja uue põlvkonna digitaalseid sõidumeerikuid). See 45 minutit võib tähendada seda, et ta jõuab kauba samal päeval üle antud ja järgmiseks päevaks juba laevale ja uude riiki. Tööpäev ei sea ju takistusi. Sõiduaeg on see pind su kannas!

  1. Täiendav sõiduaeg päeva jooksul kuni 45 minutit = rohkem sõitmist ja teenimisvõimalust masinale

  2. Juhtide rikkumised vähenevad = väheneb stress ja trahvideks kuluv raha

  3. Ökonoomsus! Iga päev võid võita kuni 45 minutit = Iga nädal lausa 4 tundi = Iga kuu 16 tundi. Sõiduki liising, kindlustus ja püsikulud on igas kuus muutumatud. Mina ei näe ühtegi põhjust, Miks ei võiks sõiduk samas ajas rohkem teenida?

Digimeeriku kasutamine pole kunagi nii lihtne olnud. Ole sa ettevõtja või juht. Kasuta võimalusi, mis on Sinule mõeldus loodud!

Puutun igapäevaselt kokku kutseliste juhtide ja nende rõõmude ning muredega. Üheks suureks peavaluks on alati mehaanilise sõidumeeriku pealt digitaalse sõidumeeriku taha kolimine. Lisaks eelnevale peavad juhid olema valmis erinevate digimeerikutega töötama. Tule ühest, mine teise, üks on keerulisem kui kolmas. Tegelikult on hirmul suured silmad ja üldjoontes on nad sisult üsna sarnased 🙂

Digitaalse sõidumeeriku SE5000 kasutusjuhendi leiad kui vajutad siia

 Lisainfo ja kontakti küsimine avaneb kui vajutad siia 🙂

[fb_plugin like share=true layout=button_count]

Soovid sõidumeeriku taatlemist või vahetust?

Helista +372 565 5875 või saada sõnum WhatsApp/Viber.

Siim Truusalu, tegevjuht, Digimeerik OÜ